Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Shanghai Huanxuan Food Machinery Co., Ltd.

China Shanghai Huanxuan Food Machinery Co., Ltd. certificaten
China Shanghai Huanxuan Food Machinery Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Huanxuan Food Machinery Co., Ltd.

1 2
Shanghai Huanxuan Food Machinery Co., Ltd. Shanghai Huanxuan Food Machinery Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Aantal werknemers : 300~400
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 2013
Export pct : 80% - 90%
Co. van het Voedselmachines van Shanghai Huanxuan, Ltd is een professionele fabrikant van voedselmachines. Ons bedrijf wordt gevestigd in Nanqiao-Stad, Shanghai, dat voor het produceren van machines en met geschikte vervoerstoegang beroemd is. Onze fabriek behandelt een gebied van ongeveer 25.000 vierkante meters. Wij hebben de ervaring van meer dan 30 jaar in het maken van voedselmachines. Ons bedrijf is bezig geweest met de productie van reeks van gehele vastgestelde machines, zoals zachte en harde koekjesmachine, cakemachine, koekjesmachine, hard en zachte suikergoedmachine, bakkerijmachine, voedsel verpakkende machine, enz.

Wij hangen bij strikt kwaliteitsborgingsysteem, sterke technische kracht, wetenschappelijke beheersmaatregel en de uitstekende naverkoopdienst af. Onze goed uitgeruste faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laten ons toe om totale klantentevredenheid te waarborgen. Als resultaat van onze hoogte - kwaliteitsproducten en eminente klantenservices, hebben wij een goed reputatie en een krediet van alle cliënten en bekend in binnenlandse en overzee markten gewonnen. Goed verkopend in alle steden en provincies rond China, worden onze producten ook uitgevoerd naar cliënten in dergelijke landen en gebieden zoals Maleisië, Thailand, Vietnam, India, Rusland, Amerika, Australië, Ierland, Midden-Oosten, Oezbekistan, Pakistan en Afrika enz.

Wij doen altijd ons beste aan de behoeften van cliënten voldoen en volledig ontwerp, installatie en goede kwaliteit verstrekken.

Heet zowel oprecht nieuwe als oude klanten welkom om te komen en onze fabriek te bezoeken en met uw onderzoek en onderhandeling in te stemmen. Wij hopen om behulpzame verhoudingen op lange termijn met u te vestigen.
Contactgegevens
Shanghai Huanxuan Food Machinery Co., Ltd.

Fax: 86-21-57458900

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)